Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Life needs Light

Life needs Light

€ 3630,-
Het gevoel dat je krijgt buiten op de eerste zonnige lentedag na een donkere winter, dat is waar Vitaallicht over gaat. Stel je eens voor dat je dat gevoel van daglicht elke dag hebt bij je bureau of eettafel.
Lichtstudio van der Hee.
 • +31 20 664 21 44
  Bel ons voor advies
 • Snelle levering
  Uw bestelling snel in huis
 • Meest uitgebreide collectie
  Exclusief designverlichting van over de hele wereld
 • Wij adviseren graag!
  Heeft u een vraag over een product? Bel of mail gerust!
Beschrijving

Vitaallicht Life needs Light

Het gevoel dat je krijgt buiten op de eerste zonnige lentedag na een donkere winter, dat is waar Vitaallicht over gaat. Stel je eens voor dat je dat gevoel van daglicht elke dag hebt bij je bureau of eettafel.

Vitaallicht zorgt er voor dat je voldoende licht krijgt ook als je binnen bent. Hiermee loopt je interne biologische klok meer synchroon met het buitenlicht. Net als buiten beweegt het licht vanzelf langzaam mee van actief wit licht overdag naar ontspannen warm licht ’s avonds. Deze biodynamiek is heel gewoon in de natuur en daarom is er een positief effect op je gedrag en welbevinden.

Vitaallicht straalt net als de zon verschillende soorten wit licht uit. Dit licht veranderd vanzelf langzaam gedurende de dag. Overdag zorgt het hoge niveau blauwwitte licht ervoor dat u over veel energie en een hoge concentratie beschikt. De kracht van het licht maakt u actief en alert.

’s Avonds geeft Vitaallicht een lage hoeveelheid warm sfeerlicht. Warm licht heeft een ontspannende werking en draagt bij aan een goede nachtrust.

Ontwerper:      Maarten Voorhuis
Materiaal:        Metaal en Kunststof
lichtbron:         LED

Zoek je naast de Vitaallicht Life needs Light vloerlamp een andere lamp van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie.

Lichtstudio van der Hee is officieel dealer van Vitaallicht

We Kunnen alle producten en opties leveren. Bel gerust onze Lichtstudio 020-6642144 of neem contact met ons op via de e-mail als je een specifieke vraag hebt over de Vitaallicht Life needs Light vloerlamp.